Στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor All Star είδαμε τα τρυφερά τετ α τετ του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα.  Κι όπως όλα δείχνουν ο Μάριος και η Καρολίνα είναι το νέο παράνομο ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο σύντροφος της παίκτριας και δημοφιλής καλλιτέχνης Bo το Σάββατο 21/1 βρέθηκε στο «Γεια σου» και μίλησε για πρώτη φορά για το σκάνδαλο, τονίζοντας πως είναι κάτι που τον πείραξε πολύ.

Το πρωί της Δευτέρας 23/1 στην εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη του τραγουδιστή στην Μαρία Μπακοδήμου, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να τονίζει πως ο Bo θα έπρεπε να προστατέψει την προσωπική του ζωή.

«Αν είναι στημένο είναι τραγικό, γιατί κάποιοι άνθρωποι δέχονται να γίνονται μαριονέτες για να κάνει ένα πρόγραμμα νούμερα και αν δεν είναι στημένο είναι πάλι τραγικό. Ο Bo σε τρεις εβδομάδες που είναι το παιχνίδι στον αέρα έχει δώσει τρεις συνεντεύξεις λέγοντας ” την αγαπάω, το κοριτσάκι μου”», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μου κάνει εντύπωση η στάση του Bo. Ακόμα λοιπόν και αν δεν ήξερα ότι το άτομο που είναι μαζί δεν είναι πιστό, βλέπεις το τρέιλερ, βγαίνεις σε μια εκπομπή καλεσμένος που έχεις κλείσει; Από την μια είναι η συνέπεια σε αυτός που έχει κλείσει αλλά από την άλλη είναι η προσωπική σου ζωή. Δεν πρέπει να πάρει τον χρόνο του, να καταλάβει τι γίνεται; Ντύνεσαι, βάφεσαι και πας σε μια εκπομπή; Δεν το καταλαβαίνω. Κανονικά παίρνεις τον χρόνο σου, προσπαθείς να κλείσεις τις πληγές σου και μετά βγαίνεις», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.