Τα σχόλια της Sharon Stone για τη Meryl Streep που έγιναν trending topic στο Twitter

Τα σχόλια της Sharon Stone για τη Meryl Streep που έγιναν trending topic στο Twitter

 

Η Sharon Stone, με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της, παραχώρησε μία συνέντευξη στο Everything Zoomer, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα της αλλά και για την Meryl Streep.

Λίγες εβδομάδες μόνο έμεινε εκτός του ραντάρ των χρηστών του Twitter, μέχρι τη στιγμή που δημοσιεύθηκε
Μάλιστα ένα απόσπασμα από τα λεγόμενα της Stone για την συνάδελφό της, Streep δημοσιεύτηκε από έναν χρήστη στο Twitter, ο οποίος έγραψε: «Η Sharon Stone τελειώνοντας την καριέρα της».
Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε στην εν λόγω συνέντευξη πώς ήταν η εμπειρία της όταν επιτέλους συνεργάστηκε με τη Meryl Streep το 2019 στην ταινία «Laundromat».

«Μ' αρέσει πώς διατυπώνεις τη φράση, ότι επιτέλους κατάφερα να συνεργαστώ με τη Meryl Streep» είπε η Stone τονίζοντας ότι θα μπορούσε να πει καλύτερα πως η «Meryl επιτέλους συνεργάστηκε με τη Sharon Stone| ή «πως επιτέλους συνεργαστήκατε», ξεκινώντας ένα λογύδριο για το πώς έχει «κατασκευαστεί» από το σύστημα ο μύθος της Meryl Streep.

«Η βιομηχανία κατασκευάστηκε με το ότι όλοι θα πρέπει να ζηλεύουμε και να θαυμάζουμε τη Meryl γιατί μόνο η Meryl κατάφερε να είναι η καλή. Και όλοι πρέπει να ανταγωνιζόμαστε μαζί της. Πιστεύω η Meryl είναι μια υπέροχη γυναίκα και ηθοποιός. Όμως κατά τη γνώμη μου, ειλικρινά, υπάρχουν κι άλλες γυναίκες ηθοποιοί εξίσου ταλαντούχες με τη Meryl Streep. Η όλη εικονογραφία της Meryl Streep είναι μέρος του τι το Hollywood κάνει στις γυναίκες», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια έδωσε μία μεγάλη λίστα με γυναίκες ηθοποιούς που είναι το ίδιο ταλαντούχες με τη Streep, περιλαμβάνοντας τις Viola Davis, Emma Thompson, Judy Davis, Olivia Colman, Kate Winslet. «Αλλά λες Meryl και όλοι πρέπει να πέσουν στο πάτωμα», πρόσθεσε η Stone.

Όπως δήλωσε, κατά τη γνώμη της είναι πολύ καλύτερη στο να απεικονίζει έναν μοχθηρό χαρακτήρα από τη Streep, λέγοντας πως και η ίδια θα είχε την ίδια άποψη. «Η Meryl δεν θα μπορούσε να είναι καλή στο Βασικό Ένσικτο ή στο Casino. Εγώ θα ήμουν καλύτερη. Και το ξέρω. Και εκείνη το ξέρει. Αλλά είμαστε συνηθισμένοι να πιστεύουμε πως μόνο η Meryl είναι απίθανη, ότι λες το όνομά της και ότι πρέπει να είναι υπέροχο να δουλεύεις μαζί της», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός με οργή στραμμένη προς το σύστημα και όχι φυσικά την ίδια την ηθοποιό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top