Η συνταγή είναι απλή, κλασική μα πάντα επιτυχημένη. Ο σολομός παντρεύεται με τυρί κρέμα και διάφορα λαχανικά. Εμείς τον τυλίξαμε σε τορτίγια για τραγανή γεύση και στον παρουσιάζουμε

Υλικά:

4 τορτίγιες
Καπνιστός σολομός
1 κεσεδάκι τυρί κρέμα
1 μικρό κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες)
Λίγα φύλλα μαρουλιού
Χυμό από ένα λεμόνι

Εκτέλεση:

Παίρνουμε μία τορτίγια και την απλώνουμε σε ένα πιάτο, προσθέτουμε 2 κ.σ. τυρί κρέμα στη μία πλευρά και από πάνω στρώνουμε 2 λεπτές φέτες καπνιστό σολομό.
Στύβουμε λίγες σταγόνες λεμόνι και βάζουμε από πάνω 3-4 λεπτές φέτες κρεμμύδι και 2-3 φύλλα μαρουλιού.
Τυλίγουμε σφιχτά και κόβουμε στη μέση. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρουμε με λίγη σαλάτα εποχής.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!