Μετά από πολλά έτη επισταμένης και πρωτοποριακής έρευνας, ανακαλύφθηκε και δημιουργήθηκε η κρέμα από εκχύλισμα σαλιγκαριών Elicina®, ένα αυθεντικό, βιολογικό, φυσικό και υποαλλεργικό προϊόν από τη Χιλή. Η αποδοχή της παγκοσμίως είναι συντριπτική, χάρη στη δραστικότητά της και χρησιμοποιείται θεραπευτικά από αρκετές μονάδες εγκαυμάτων και κέντρα πλαστικής χειρουργικής ανά τον κόσμο.

Η σειρά Elicina® δημιουργήθηκε ακολουθώντας πιστά την σύνθεση και τα υψηλά πρότυπα της αρχικής ανακάλυψης, και πηγαίνοντάς την σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο εξειδίκευσης για τις ιδιαίτερες ανάγκες των ευαίσθητων περιοχών του λαιμού, της φροντίδας του προσώπου αλλά και του σώματος.

Φυσική Φροντίδα και Αναγέννηση ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ. Σύνθεση με 80% εκχύλισμα από εκκρίσεις σαλιγκαριού.

Η σειρά Elicina® μειώνει ή απαλύνει:

  • Ρυτίδες
  • Ουλές – Τραύματα – Χηλοειδή τραύματα  – Εγκαύματα
  • Κηλίδες ηλικίας και από τον ήλιο
  • Ραβδώσεις
  • Ουλές από ακμή
  • Χειρουργικές τομές
  • Λύσεις συνέχειας του δέρματος
  • Ραγάδες εγκυμοσύνης

Ολοκληρωμένη σειρά Elicina® Original Products

Αυθεντική σύνθεση με μακροχρόνια εμπειρία για τις ατέλειες του δέρματος

Elicina® AV – Κρέμα λαιμού:

Ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη περιοχή του λαιμού. Eίναι ένας φυσικός και υποαλλεργικός συνδυασμός εκχυλίσματος από σαλιγκάρι (80%) και Aloe vera. Διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων, αυξάνει τον μυικό  τόνο και πρλαμβάνει την χαλάρωση. Με φυσική αντιηλιακή δράση, χωρίς άρωμα ή χρωστικές.

Elicina® Body Lotion:

Λοσιόν σώματος με 50% εκχύλισμα από σαλιγκάρι και επιπλέον αγνούς ενυδατικούς παράγοντες και ουσίες που κάνουν το δέρμα απαλό. Με ήπιο άρωμα και αίσθηση φρεσκάδας, χωρίς χρωστικές. Βοηθά στην αναγέννηση του δέρματος και στην ανακούφιση από ερεθισμούς. Ιδανική μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο, αποτρίχωση, αλλά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για την πρόληψη ραβδώσεων. Για όλους τους τύπους δέρματος και απόλυτα ασφαλής για εγκύους και θηλάζουσες.

Elicina® After Shave Balm:

Ανακουφιστική  δράση και γρήγορη επούλωση μετά το ξύρισμα. Ιδανικό για άτομαμε ευαίσθητο δέρμα και σκληρά γένια. Με ήπιο, ευχάριστο άρωμα και χωρίς λιπαρότητα.

Τώρα η σειρά Elicina® έγινε και 100% βιολογική, με όλα τα οφέλη της αρχικής ανακάλυψης σε βολική συσκευασία dispenser 50ml χωρίς επαφή με ατμοσφαιρικό αέρα.

Elicina® Eco

Σύνθεση με 80% εκχύλισμα από σαλιγκάρι, και πλήρως βιολογικά συστατικά. Με ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση ακμής και στη φροντίδα εγκαυμάτων, τραυμάτων και χηλοειδών. Ιδανική κρέμα ημέρας & νύχτας για άτομα με μικτό ή λιπαρό δέρμα.

Elicina® Eco Plus

80% εκχύλισμα από σαλιγκάρι + βιολογικά ενυδατικά συστατικά. Ιδανική κρέμα ημέρας & νύχτας για άτομα με ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα. Συνδυασμός αναγέννησης & φρεσκάδας.

Elicina® Eco XT Eye Contour

Συνδυασμός των αναγεννητικών ιδιοτήτων του εκχυλίσματος από σαλιγκάρι με εκχύλισμα από Plantago major για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Παρέχει μια διπλά θρεπτική και αναγεννητική δράση στο δέρμα, ελαχιστοποιώντας τα σημάδια της ηλικίας.

Η σειρά Eco τώρα και σε οικονομικό μέγεθος pocket 20gr!

Η συσκευασία pocket 20gr είναι ιδανική για να την πάρετε μαζί σας για ένα υγιές δέρμα χωρίς σημάδια!

MR. FERNANDO BASCUNAN

Ο εφευρέτης και δημιουργός της κρέμας Elicina®

Τα προϊόντα Elicina® έχουν σχεδιαστεί να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικά, διατηρώντας παράλληλα υψηλή ποιότητα, ενώ ο τρόπος παραγωγής τους δεν βλάπτει τα σαλιγκάρια.

ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε.

Πεντέλης 110, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 26, Τηλ.: 210 8034403, Fax: 210 8034495

www.vivapharm.gr email: info@vivapharm.gr