Βλεφαρίδες για όλες από την ElisabethLashes!

Βλεφαρίδες για όλες από την ElisabethLashes!

 

Τώρα πια οι βλεφαρίδες δεν είναι για λίγες! Τώρα πια οι βλεφαρίδες δεν είναι για λίγο. Είναι δίπλα σας, είναι πάνω σας, όποτε εσείς τις χρειαστείτε.

Η αγαπημένη σας εταιρεία ElisabethLashes και η Advanced Extensionist Έλλη Τσανταρλιώτη δημιούργησε με αγάπη και μεράκι, ένα καινοτόμο προϊόν, προσφέροντας την ευκαιρία όχι μόνο σε επαγγελματίες make up artists αλλά και σε όλες τι γυναίκες να νιώσουν λαμπερές και μοναδικές,  χαρίζοντας τους ένα σαγηνευτικό βλέμμα, μια ιδιαίτερη εμφάνιση, που αλλάζει την καθημερινότητά τους ή κάνει πιο εκρηκτική, μια γιορτινή παρουσία τους.

Νέες βλεφαρίδες λοιπόν από την ElisabethLashes.

Οι νέες βλεφαρίδες σε μορφή τρέσας έχουν κατασκευαστεί από υποαλλεργικό συνθετικό υλικό(mink). Τo high quality τους σας εγγυάται ένα σίγουρο αποτέλεσμα στην τελειοποίηση του μακιγιάζ σας, καθώς είναι ανάλαφρες και σταθερές. 

Να σημειώσουμε ότι οι βλεφαρίδες Elisabeth Lashes μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 10 φορές.      
                                                                                                                                                                 Μπορούν να ταιριάσουν σε όλα τα μάτια, αφού υπάρχει δυνατότητα επιλογής από νούμερα και τύπους. Μην πείτε όχι στην dolly ή την Kardashian ή τολμήστε την cat eye ή τις υπόλοιπες, όπως, long, short, superlong.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top