Όσο πορνό κι αν βλέπει κατά πάσα πιθανότητα θα προτιμούσε να κάνει όλα όσα βλέπει μαζί σου παρά να κάθεται μπροστά σε μία οθόνη και να μένει μόνο στη θεωρία. Η πραγματικότητα είναι πως είσαι πολύ πιο “καυτή” από το “καυτό” πορνό του αγοριού σου γιατί είσαι αληθινή ενώ αυτό όχι.

Αν από την άλλη μεριά το πορνό που βλέπει σε κάνει να νιώθεις άβολα ίσως γιατί δε μοιάζεις και εσύ με τις πορνοστάρ που βλέπει συνεχώς στην οθόνη του, το πρόβλημα είναι δικό σου και έχει να κάνει με την έλλειψη αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης. Μπορεί να βλέπεις τη Μπιγιονσέ ή την Αντριάνα Λίμα και να σκέφτεσαι ότι θα ήθελες να έχεις και εσύ το κορμί τους αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι τα πράγματα σπάνια είναι όπως τα βλέπεις. Οι περισσότερες από αυτές τις σταρ του Hollywood δεν είναι και τόσο τέλειες όσο νομίζεις και μάλιστα έχουν και οι ίδιες παρόμοιες ανασφάλειες με τις δικές σου.

Το θέμα είναι ότι η απόκτηση της αυτοεκτίμησης είναι μία καθημερινή μάχη για τους περισσότερους ανθρώπους. Προσπάθησε να αυξήσεις τη δική σου κάνοντας πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλά και σκεπτόμενη πως το αγόρι σου για να είναι μαζί σου σε θέλει γι’αυτό που είσαι και σε ερωτεύτηκε όπως ακριβώς είσαι.

Αν και πάλι το πορνό που βλέπει ο φίλος σου σε κάνει να νιώθεις άβολα, γιατί δεν προσπαθείς να δεις και εσύ μαζί του; Ίσως νιώσεις πολύ καλύτερα και ίσως να μη χρειαστεί να μείνετε πολύ μπροστά στην οθόνη αλλά να θελήσετε να κάνετε πραγματικότητα όλα όσα βλέπετε.